Hjem/Tjene penger/Hvordan tjene penger på spørreundersøkelser? – Slik gjør du det

Hvordan tjene penger på spørreundersøkelser?

Er det mulig å tjene penger på nettet ved å svare på betalte undersøkelser og spørreskjemaer? Ja du kan, og du kan komme i gang på få minutter. Å tjene penger på nettet er en dyd, og det er mange forskjellige måter å gjøre det på.

I denne artikkelen kan du finne svaret på en av de mange gode måtene å tjene penger på nettet som ikke krever at du har noe annet enn en PC eller mobil med tilkobling til internett, blir det ikke enklere. I artikkelen finner du også svar på ting som:

  • Hvor mye penger kan man tjene på betalte undersøkelser og online spørreskjema
  • Hvordan komme i gang med betalte undersøkelser online
  • Hvorfor du skal tjene penger på spørreundersøkelser

Og mye mer, les videre i artikkelen og begynn å tjene penger online med denne smarte metoden.

Hvordan komme i gang med betalte undersøkelser og online spørreskjema?

Det er superenkelt å komme i gang med betalte spørreundersøkelser på nettet og starte inntektene dine på nettet. Alt du trenger å gjøre er å finne et brukerpanel som belønner deg for svarene dine.

Disse brukerpanelene er mange forskjellige, og de har alle forskjellige fordeler og ulemper samt belønningsmetoder og nivåer. Jeg anbefaler deg derfor å prøve de forskjellige til du finner brukerpanelet som passer deg best. Blant mine favorittbrukerpaneler er:

Disse to brukerpanelene er de jeg bruker oftest og har hatt mest suksess med, men det betyr ikke at andre brukerpaneler med betalte undersøkelser ikke er verdt å prøve eller sette opp med.

Hvordan tjene penger på spørreundersøkelser?

Det kan nesten høres for bra ut til å være sant, men svarene og meningene dine er verdt mer enn du tror.

Årsaken til at denne pengemetoden eksisterer, er at bedrifter leter etter nyttige data, som i dette tilfellet er svar på spørsmål fra befolkningen generelt eller en spesifikk målgruppe. Dette er også grunnen til at du må oppgi alder og kjønn når du oppretter en bruker på et brukerpanel som tilbyr betalte spørreundersøkelser og spørreskjemaer online.

De forskjellige brukerpanelene som tilbyr betalte spørreskjemaer og undersøkelser online

Nedenfor finner du den komplette listen over brukerpaneler som tilbyr millioner av brukere på nettet betalte undersøkelser som, hvis de blir besvart, vil bli belønnet i form av gavekort, kontantutbetalinger eller andre typer belønninger.

Felles for alle brukerpaneler er at du kan lage deg selv 100% gratis og komme i gang med betalte undersøkelser allerede i dag, det tar vanligvis mindre enn 2 minutter å opprette en bruker på de forskjellige brukerpanelene, du er også oppe og går.

YouGov er et anerkjent analyseinstitutt med kontorer over hele verden. YouGov er engelsk og betyr «du bestemmer». Din mening er fundamentet i YouGov-panelet, som 8 millioner mennesker i dag er en del av.

Fra YouGov-nettstedet:

Det er først og fremst gøy å delta i undersøkelsene, og din mening spiller en rolle. Men du får også belønning for å si din mening. For hver undersøkelse du svarer på, får du poeng som du kan bruke til å kjøpe gavekort. Det er enkelt, trygt og gratis å delta. Du får en velkomstbonus på 100 poeng!

YouGov

Det er 100% gratis å opprette en bruker med YouGov og dermed komme i gang med online inntjening gjennom betalte undersøkelser og online spørreskjemaer.

opprette gratis bruker

Meningstorget tilbyr ikke mindre enn 2 millioner undersøkelser og spørreskjemaer per måned til alle sine brukere, dette blir mer enn 3 millioner kroner i belønning som blir utbetalt til brukere av Meningstorget.

Fra Meningstorget-nettstedet:

MeningsTorget er et samlingspunkt for alle med sterke meninger. Vi er på utkikk etter tenkere, debattanter og alle som vet hva de liker, og hvorfor. Si din mening ved å bli med i fellesskapet vårt i dag.

Meningstorget

Det er 100% gratis å opprette en bruker med Meningstorget og dermed komme i gang med online inntjening gjennom betalte undersøkelser og online spørreskjemaer.

Når du har svart på x antall undersøkelser og har tjent X antall poeng på Meningstorget, kan du bytte disse poengene mot belønninger, på Meningstorget kan du bytte poeng mot belønninger på Paypal, App Store eller Zalando.

opprette gratis bruker

Hvorfor få betalt for å svare på undersøkelser?

Årsaken til at selskaper som YouGov, Meningstorget og alle de andre brukerpanelene gir belønninger og kontantutbetalinger for svarene dine, er at andre selskaper trenger svarene dine for å utvikle nye produkter, planlegge markedsføringsstrategier og ellers forbedre sin virksomhet.

Dette kalles spørreundersøkelsesmetodikk og er en generell og anerkjent metode for å innhente data fra den generelle befolkningen, med sikte på å finne den generelle befolkningens holdning og mening om et tema, dette brukes ikke bare i næringslivet, men også i politikk og mange andre områder.

Researchers carry out statistical surveys with a view towards making statistical inferences about the population being studied; such inferences depend strongly on the survey questions used. Polls about public opinion, public-health surveys, market-research surveys, government surveys and censuses all exemplify quantitative research that uses survey methodology to answer questions about a population. Although censuses do not include a «sample», they do include other aspects of survey methodology, like questionnaires, interviewers, and non-response follow-up techniques. Surveys provide important information for all kinds of public-information and research fields, such as marketing research, psychology, health-care provision and sociology.

Wikipedia

nedenfor kan du finne flere svar på vanlige spørsmål om betalte spørreundersøkelser og spørreskjema på nettet, samt spørreskjememetodikk.

Ofte stillede spørsmål

Hvor mye penger kan du tjene på spørreskjemaer?2020-09-20T13:32:53+02:00

Det er opp til de enkelte brukerpanelene hvor mange undersøkelser du kan få per måned, samt hvor mye du tjener per undersøkelse. Hvis du registrerer deg med flere forskjellige brukerpaneler, kan du maksimere beløpet du kan tjene per måned, ettersom du får belønninger og utbetalinger fra flere steder enn bare en, på denne måten får du flere spørreskjemaer og til slutt mer penger.

Hvordan tjene penger på spørreundersøkelser?2020-09-20T13:30:26+02:00

Det er enkelt og enkelt å tjene penger på betalte spørreskjemaer og spørreundersøkelser på nettet, alt du trenger å gjøre er å registrere deg i et brukerpanel som YouGov eller Meningstorget, og du vil automatisk motta spørreskjema som du kan svare på for en belønning i form av gavekort , kontantutbetalinger samt andre kule belønninger.

Slik kan du få mest mulig ut av betalte spørreskjemaer og undersøkelser

Hvis du har kunnskap om betalte spørreundersøkelser og spørreskjemaer på nettet, så vet du at du ofte går tom for antall undersøkelser og spørreskjemaer du kan svare på og du kan derfor nå en grense på brukerpanelet i forhold til hvor mye du kan tjene per dag som er tilgjengelig.

Imidlertid en måte å tjene enda mer på og unngå denne begrensningen. Det du trenger å gjøre er å registrere deg med flere forskjellige brukerpaneler, på denne måten får du tilgang til flere spørreskjemaer og spørreundersøkelser online og dermed maksimerer inntektene dine på betalte undersøkelser og spørreskjemaer.

Betalte spørreskjemaer og spørreundersøkelser på nettet er uten tvil en smart måte å øke inntektene dine fra hjemmet på fritiden, det er også helt gratis og uten forpliktelser, du kan stoppe når som helst.

Kilder

Denne artikkelen er utarbeidet i samarbeid med følgende nettsteder og informasjon beskrevet på disse.

By |2020-09-20T14:53:36+02:0020/09/20|Tjene penger|
Go to Top