Årets frekkeste og beste advent- og julekalender for henne (2020)

Ser du etter en advent- og julekalender utenom det vanlige for henne?

Da har du kommet til rett sted. På Sinful.no som en anerkjent dansk nettbutikk kan du finne årets slemeste og ikke minst beste julekalender for henne eller deg som er litt eventyrlysten.

Kjøp den her

Hva inneholder julekalenderen

I denne fantastiske julekalenderen som skiller seg vesentlig fra vanlige sjokoladekalendere, får du mye for pengene! Faktisk får du 3 ganger verdien av pengene når du kjøper denne julekalenderen, den inneholder produkter for ikke mindre enn 3000 kr og du får denne for bare 995 kr.

Julekalenderen inneholder 24 utvalgte og håndplukkede frekke produkter basert på popularitet og fjorårets julekalender. Dette betyr at selv om du kjøpte fjorårets julekalender fra Sinful, er det mye spennende og nytt i årets versjon og du kan kjøpe årets julekalender fra Sinful med sjelefred også.

Du må imidlertid skynde deg, i fjor ble denne populære advent- og julekalenderen fra Sinful utsolgt på grunn av stor etterspørsel. Årets beste julekalender for voksne er uten tvil denne fra Sinful.

Sinful skriver som om julekalenderen:

  • Årets frekkeste julekalender – kjent fra TV
  • 24 populære produkter til kvinner, menn og par.
  • Har en samlet verdi på 3.000 kr.
  • Oppgradert versjon av fjorårets bestselger.
  • Inkludert inspirasjonshefte med tips og triks til dagens frekke overraskelse.
  • Begrenset antall, ble utsolgt i fjor.
  • Bestill i dag og få gratis frakt.
Beste julekalender 2020

Hvorfor kjøpe denne julekalenderen

I stedet for å kjøpe en vanlig julekalender med sjokolade eller noe annet kjedelig, kan en julekalender fra Sinful være morsommere og spennende, og faktisk gi noe å bruke de kalde vinterdagene i desember og utover.

Kilder

Denne artikkelen er utarbeidet i samarbeid med følgende nettsteder og informasjon beskrevet på disse.