Hjem/Affiliate marketing/Finn de beste affiliate programmene og kampanjene online

Finn de beste affiliate programmene og kampanjene online

Affiliate marketing eller markedsføring er en veldig attraktiv måte å tjene penger på nettet, det er enkelt å jobbe med når du kommer i gang. Samtidig er tilknyttet markedsføring også en av de mest lønnsomme måtene å tjene penger på nettet, men det er en rekke ting som må være på plass før du klarer å tjene virkelig gode penger på dette.

Du finner de beste affiliate programmene på:

Den beste måten å finne de best betalte affiliate programmene er gjennom affiliate nettverk. Når du registrerer deg som utgiver i et affiliate nettverk som Daisycon eller Partner-ads, får du øyeblikkelig tilgang til tusenvis av affiliate programmer og annonsører over hele Norge og resten av verden.

Samtidig kan du se nøkkeltall som daglig, ukentlig og månedlig EPC på de forskjellige affiliate kampanjene.

Oversikt over affiliate programmer ved de forskjellige nettverkene

Nedenfor finner du en liste over affiliate nettverk og deres programmer / annonsører som tilbyr eksepsjonelt gode provisjoner eller har veldig gode konverteringsfrekvenser som lønner seg for deg som affiliate publisher.

Det er 100% gratis å registrere seg som en affiliate publisher og dermed få tilgang til disse affiliate programmene. Det tar vanligvis mindre enn 2 minutter å registrere seg som publisher, noen annonsører krever forhåndsgodkjenning av nettstedet eller plattformen der du vil annonsere for dem på, Når du er godkjent som publisher av annonsører, kan du begynne å tjene penger på den kampanjen.

Partner-ads er et dansk etablert affiliate nettverk som tilbyr affiliate markedsføring i Danmark, Norge og Sverige. Totalt kan du finne mer enn +1300 affiliate programmer / annonsører som du kan få tilgang til hvis du registrerer deg som affiliate publisher hos dem.

Flertallet av annonsørene er danske, her finner du ikke mindre enn +1000 affiliate programmer. Imidlertid er det også noen veldig gode annonsører blant +45 norske og +100 svenske affiliate annonsører. Registrering er 100% gratis, og det koster ingenting å være registrert som publisher hos dem.

Bli affiliatepartner

Daisycon er også et dansk, men større tilknyttet nettverk som er en del av Linehub gruppen. Daisycon tilbyr affiliate markedsføring i mange forskjellige land og er et perfekt tilknyttet nettverk for deg som ønsker å drive affiliate markedsføring nasjonalt og internasjonalt.

Hos Daisycon kan du finne +130 forskjellige affiliate programmer / annonsører som du kan markedsføre på dine plattformer og nettsteder når du registrerer deg som en affiliate publisher.

Som tidligere nevnt jobber Daisycon mye innen det internasjonale og tilbyr mer enn +100 affiliate programmer som du kan annonsere for internasjonalt, og dermed ingen spesifikasjon av land.

Bli affiliatepartner

Adrecord er også et internasjonalt affiliate nettverk med hovedkontor og opprinnelse i Sverige. Adrecord tilbyr mer enn

Bli affiliatepartner

Hva er et affiliate program?

Et affiliate program er det som kalles en kampanje av et affiliate nettverk eller tilknytning mellom utgiver og annonsør. Som ofte er begrepet affiliate program brukt som et av flere av et affiliate nettverk, da disse samler flere annonsører på plattformen deres kan publiserere velge mellom.

Ofte stillede spørsmål

Hva er EPC?2020-09-22T14:38:43+02:00

EPC er en engelsk forkortelse for

Hva er et affiliate program?2020-09-22T14:32:55+02:00

Kilder

Denne artikkelen er utarbeidet i samarbeid med følgende nettsteder og informasjon beskrevet på disse.

By |2020-09-22T14:57:05+02:0022/09/20|Affiliate marketing|
Go to Top