Hjem/Affiliate marketing/De beste norske og utenlandske affiliate nettverk (2020)

Finn de beste affiliate nettverk

Hvis du jobber eller trenger å begynne å jobbe med affiliate markedsføring for å tjene penger på nettstedet ditt eller som en påvirker på sosiale medier, så er et tilknyttet nettverk en fin måte å finne affiliate partnere på.

Det er imidlertid en stor forskjell mellom de mange affiliate nettverkene i både Norge og utlandet, og det er nettopp derfor jeg har laget en liste over de beste affiliate nettverkene i Norge, slik at du kan komme i gang med affiliate markedsføring og tjene penger online, enkelt og greit.

De 3 beste affiliate nettverkene:

Du kan se hele listen over affiliate nettverk lenger ned på siden.

Hvordan komme i gang med affiliate markedsføring med et affiliate nettverk?

Et affiliate nettverk er en enkel og enkel måte å få tilgang til tusenvis av affiliate programmer og annonsører online.

Med et affiliate nettverk i ryggen når du jobber med affiliate markedsføring, kan du også få gode råd, veiledning og ikke minst bidra til å optimalisere dine affiliate inntekter, da det er i affiliate nettverks at du tjener mest mulig, ettersom de får en prosent av inntektene dine.

Hvordan et affiliate nettverk fungerer?

Det kan nesten høres for bra ut til å være sant, men svarene og meningene dine er verdt mer enn du tror.

Årsaken til at denne pengemetoden eksisterer, er at bedrifter leter etter nyttige data, som i dette tilfellet er svar på spørsmål fra befolkningen generelt eller en spesifikk målgruppe. Dette er også grunnen til at du må oppgi alder og kjønn når du oppretter en bruker på et brukerpanel som tilbyr betalte spørreundersøkelser og spørreskjemaer online.

Oversikt over tilknyttede nettverk i Norge og i utlandet

Nedenfor finner du en fullstendig liste over tilknyttede nettverk som tilbyr tilknyttede programmer i Norge og i utlandet, slik at du kan gjøre tilknyttet markedsføring både nasjonalt og internasjonalt.

Felles for alle tilknyttede nettverk er at det er 100% gratis å sette opp og få tilgang til tusenvis av affiliate programmer som du kan søke om å markedsføre. Hvis du blir akseptert, kan du begynne å tjene penger på tilknyttet markedsføring gjennom det affiliate nettverket. , hver måned utbetales pengene du har tjent, med forbehold om en tidsperiode og et beløp som må overskrides før en betaling finner sted, kan denne informasjonen bli funnet på hvert enkelt affiliate nettverk.

Bli affiliatepartner
Bli affiliatepartner
Bli affiliatepartner

Hva er et affiliate nettverk?

Et affiliate nettverk er et selskap som håndterer tilknytning (eller affiliate) mellom utgivere og annonsører når vi snakker affiliate markedsføring.

Et affiliate nettverk er kontaktpunktet for selskaper og påvirkere, blogger og lignende, og gjør det enkelt og tydelig for bedrifter å skaffe seg flere potensielle kunder og salg for deres selskap, og på samme måte for påvirkere, bloggere og lignende får de en oversikt over tilknyttede programmer og kampanjer de kan dra nytte av på plattformen sin.

De fleste affiliate nettverk tar en liten bit av kaken, en liten prosentandel av hva selskapene faktisk betaler til forlaget som skaffer dem kundeemner og salg. Dette er ofte ikke inkludert i beregningen når du ser på hva du kan få i inntekt fra de forskjellige annonsørene, og du trenger derfor ikke tenke nærmere på dette.

Ofte stillede spørsmål

Hva er et affiliate nettverk?2020-09-20T14:53:44+02:00

Kilder

Denne artikkelen er utarbeidet i samarbeid med følgende nettsteder og informasjon beskrevet på disse.

By |2020-09-22T13:42:06+02:0020/09/20|Affiliate marketing|
Go to Top